TachografGuru

Fejlesztette: Fejlesztő Csapat
Online tachográf értékelő rendszer

A TachografGURU ezen megoldása abban segít NEKED vállalkozásként, hogy ha NEM szeretnél foglalkozni a kiértékeléssel (nem akarsz időt fordítani rá), akkor sofőrönként egy fix összegért ezt a terhet levesszük a válladról. Elkészítjük a listákat, dokumentációkat, minden szükséges dolgot, amit a vállalkozásnak meg KELL tennie.

 

Ha szeretnéd, hogy 100%-os jogszabályi hűséggel fel legyenek dolgozva a tachográf adatait, akkor bízd ránk, mi profi módon megcsináljuk!

Végeztesd el velünk a bérkiértékelést, tízezernyi korong és számtalan letöltés van a hátunk mögött. Többé nem kell foglalkoznod sem a letöltéssel, sem a kiértékeléssel.

Részletes leírás és árak ezen az oldalon: http://onlinetachograf.eu/berkiertekeles/


Megrendelés adatai


Céges adatok


Számlázási adatok

Amennyiben NEM szeretnéd az alábbi részletes adatokat megadni, vagy bizonytalan vagy az adatokat illetően, akkor AZT a lépést kihagyhatod. Ebben az esetben hívj fel minket vagy írj nekünk, vagy egyszerűen csak kattints az alábbi gombra ("Nem töltöm ki a részletes adatokat..."), és megkeresésed azonnal megérkezik hozzánk!

 

Telefonszámunk: Nozdroviczky Sándor, 70/413-9623, 30/951-9856

Email címünk: tachografguru@gmail.com

 

 


 

Ha pontos és részletes ajánlatot kérsz, és te magad is kalkulálni szeretnél a havidíjjal, akkor kérjük válaszolj az alábbi kérdésekre!

(Az alábbi szövegmezőbe csak számot írj!)

 


A szolgáltatás díja:


(Egyéb, a kiértékeléssel közvetlenül NEM kapcsolatos tevékenység díja - mint pl. korongok, egyéb adatok összevetése fuvarlevéllel, betanítás, egyéb adatok átvizsgálása, tanácsadás, stb. - : 8.000 Ft + ÁFA / óra.)

Ha nekünk kell letölteni, Budapesttől milyen távolságban van a telephely?(Megjegyzés: ez az információ azért szükséges, mert ebben az esetben valamennyi kiszállási díjat is kell számolnunk a kiértékelésen felül. A kiszállási díj 150 Ft + ÁFA / km az irodától számolva, és ezt csak az ODAÚTRA kell kifizetni.)
Amennyiben szeretnéd megtekinteni a érkiértékelési szerződéssablont, azt pdf formátumban teheted meg.

Ehhez kattints a logóra!